Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.

u
u
Keres

Asztalos minőségű borovi fenyő

Az asztalosok álma. Volt olyan aki azt mondta, ilyennel fűtök otthon. Nagyon mókás volt, jót nevettünk rajta. Bemegy az asztalos a boltba és azt mondja, nagyon szép az anyag. Mondja a kereskedő a fiának adj neki kupica pálinkát, szépen beszél. Majd azt mondja az asztalos csodálkozva, milyen sok szép deszka van itt. Azt mondja a kereskedő, fiam adj neki még egy kupica pálinkát szépen beszél a vevő. Megszólal az asztalos: mintha az már nem asztalos minőségű borovi fenyő lenne??? Azt mondja a kereskedő: fiam ne adj neki többet, már félrebeszél.

Az asztalosok, az asztalos minőségű borovi fenyőt keresik, mert ez az a minőség amiből bútorokat, ajtókat, ablakokat lehet készíteni. Ez azt jelenti, hogy a fa már le van válogatva minőség szerint. A fa lehet építőipari minőségű anyag is, például zsaluzáshoz, tető készítéshez, nem látszó fa szerkezetekhez lehet beépíteni.
Az asztalos más szemmel közelíti a fát, figyeli, keresi a hibákat, igyekszik azokat kiejteni, nem felhasználni az álala gyártott termékekhez.

Az asztalos minőségű faanyagokat már a fűrészüzemekben igyekeznek külön válogatni és az asztalosok még ezeket is válogatják. Egy ügyes asztalos felépíti gondolatiban, hogy a palló melyik részéből pontosan melyik akatrészt fogja kivágni. Nálunk az asztalos minőségű borovi fenyő kínálatunkban két féle minőségi osztály van. Egyik a 0-1 osztály, másik pedig a 2-3 minőségi osztály.

OldaltérképBorovi fűrészáruKapcsolatBorovi szélezett fűrészáruLucfenyő fűrészáruEladó faipari gépekTölgy fűrészáruAblakfrízAjtófrízPellet ár SzerszámélezésBükk fűrészáruTáblásított fenyőSzalagfűrészCsiszológépGyalugépFelsőmaróMarógépFaipari porelszívó eladóLapszbászgépBrikettáló KörfűrészFúrógépFenyő fűrészáru, gerenda árakFAANYAG ÁRAK, ÁRLISTAÁllásajánlatBorovi lambéria alapanyagPelletÉlzáróFabrikettFaanyagTáblásított fenyő árakTáblásított boroviDeszka árTetőcentrumTetőszerkezetSzélezetlen deszkaPallóDeszkaFaáruEgyengető gyalugépFenyő deszkaFabrikett használataFabrikett olcsónFa brikettFabrikett árBiobrikettBorovi fenyőBoroviBorovi deszkaSzárított fenyő fűrészáruSzélezett deszkaFenyő fűrészáru nagykeresekedelemFatelepFakereskedésPellet fűtésPellet zsákPellet tüzelés rendszerekPellet nagykereskedelemFabrikett nagykereskedésPellet kazánPellet kályhaFaelgázosító kazánTüzelőanyagokPellet fűtés hátrányaPellet fűtés tapasztalatokPellet kazán működéseSárkány kazánCsomómentes borovi fenyőMűszárított borovi fenyőAsztalos faanyagokAsztalos minőségű faanyagSzárított fűrészáruAsztalos minőségű borovi fenyőFaanyag kereskedelemAdatvédelemÁszfSzalagfűrészlap fogterpesztő, hajtogatóRönkhasító szalagfűrészBérfűrészelés, rönkfeldolgozásFaanyag szárítás