Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.

u
u
Keres
Pellet 15kg-os zsákos kiszerelésben
 Pellet 1 tonnás big bag zsákos kiszerelésben
 Keményre préselt, jó minőségű, pormentes pellet
Országos házhozszállítáwww.fureszaru.net/hazhozszallitass

Pellet égőfej

Legyen kívácsi, tudja meg miért hasznos a pellet égőfej! Ismerjen meg egy jelenleg széles körben eltrjedő fűtési módszert. A pellet égőfej egy olyan felhasználóbarát, költséghatékony fűtési megoldást kínál, mellyel a kicsit gyengébb minőségű pellettel is lehetséges a fa pellet fűtési koncepciót megvalósítani. Sok pellet kazánnál és pellet égőfejnél a gyártó csak a 6mm-es fa pelletet javasolja, és azt is csak DIN PLUS, EN A1, vagy EN A2 minőségben. Ez azért van, mert ezekben a magas minőségű pelletekben nincs benne a fa kérge, először azt leveszik és csak a tiszta fából készítik el a pelletet.
Importőrként sok esetben találkozok azzal a problémával, hogy az olcsó pellet fűtőanyagoktól nem megfelelően működnek a pellet kazánok és égőfejek. Ez sokszor vezet felesleges idegeskedéshez, akadozó működéshez, gyenge hatásfokhoz.

Az általam forgalmazott 6mm-es és 8mm-es fenyő pellet a jelenlegi ár-érték arányával és az általam forgalmazott pellet égőfejjel is hatékonyan és üzembiztosan működik.
- nem akad el a pellet felhordócsiga, poros gyengébb pellet esetén
- égési levelő nyennyiségének szabályozása megoldott, ezért alkalmas különböző minőségű pelletek felhasználására

Pellet égőfej utólagos várárlását meglévő kazánhoz ajánlom, ebben az esetben a kazán ajtajára egy lyukat kell vágatni és ide kell illeszteni az égőfejet. Gáz fűtéshez képest 30-40% megtakarítás érhető el.

Az alábbi égőfejeket rendelheti meg raktárkészletről.

Ecomat pellet égőfejek 15kw, 25kw, 30kw, és 40kw teljesítményben. Ez az égőfej forradalmi ebben a kategóriában, hiszen a tervezők megoldották azt, hogy az olcsó pellettel is folyamatos tüzelést lehessen elérni. Az olcsó pelletek például az agripellet és a ENplus A2 minőségű fapelletek hamu és salak tartalma magas, ezért elakadnak az égőfejben úgy, hogy amikor elég a tüzelőanyag, akkor hamu és salakként rajta marad a rostályon, a segédlevegő nem tudja lefújni, emiatt rendszeres takarítást igényel. Kérem tekintse meg a videót, Ön is látni fogja milyen zseniális technikai megoldást terveztek.

Íme itt a videó, kérem kattintson rá és nézze meg!Ez a technikai megoldás zseniális, ez az égőfej képes az olcsó pellet fűtés elképzelés megvalósítására.

Másik termékünk a Pellas pellet égőfej:  

Pellet égőfej ár a következőket tartalmazza:

Pellet égőfej, pellet adagoló csiga és azt hajtó motor, vezérlő elektronika.

A pellet égőfej szállítását, beszerelését teljeskörűen végezzük. Érdeklődés esetén vegye fel velem a kapcsolatot! Igény esetén működés közben is megtekintheti egy pellet égőfej működését.

Töltse ki most a pellet kapcsolatfelvételi űrlapot!
Szakemberünk visszahívja Önt, egyezteti a fontos kérdéseket és javaslatot tesz a pellet égőfej kiválasztására.

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
Fűtendő ház alapterülete m2:
Dokumentum feltöltése:
Üzenet:
 A pellet égőfej árak megtekintéséhez kattintson a képre!
Érdekelne a jó minőségű pellet, kedvező áron: nézzük most!
OldaltérképBorovi fűrészáruKapcsolatBorovi szélezett fűrészáruLucfenyő fűrészáruEladó faipari gépekTölgy fűrészáruAblakfrízAjtófrízPellet ár SzerszámélezésBükk fűrészáruTáblásított fenyőSzalagfűrészCsiszológépGyalugépFelsőmaróMarógépFaipari porelszívó eladóLapszbászgépBrikettáló KörfűrészFúrógépFenyő fűrészáru, gerenda árakFAANYAG ÁRAK, ÁRLISTAÁllásajánlatBorovi lambéria alapanyagPelletÉlzáróFabrikettFaanyagTáblásított fenyő árakTáblásított boroviDeszka árTetőcentrumTetőszerkezetSzélezetlen deszkaPallóDeszkaFaáruEgyengető gyalugépFenyő deszkaFabrikett használataFabrikett olcsónFa brikettFabrikett árBiobrikettBorovi fenyőBoroviBorovi deszkaSzárított fenyő fűrészáruSzélezett deszkaFenyő fűrészáru nagykeresekedelemFatelepFakereskedésPellet fűtésPellet zsákPellet tüzelés rendszerekPellet nagykereskedelemFabrikett nagykereskedésPellet kazánPellet kályhaFaelgázosító kazánTüzelőanyagokPellet fűtés hátrányaPellet fűtés tapasztalatokPellet kazán működéseSárkány kazánCsomómentes borovi fenyőMűszárított borovi fenyőAsztalos faanyagokAsztalos minőségű faanyagSzárított fűrészáruAsztalos minőségű borovi fenyőFaanyag kereskedelemAdatvédelemÁszfSzalagfűrészlap fogterpesztő, hajtogatóRönkhasító szalagfűrészBérfűrészelés, rönkfeldolgozásFaanyag szárítás