Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.

u
u
Keres

Pellet fűtés tapasztalatok

Biztató egy leendő fűtéskorszerűsétés előtt másoktól tapasztalot, információt megtudni a pellet fűtésről. Mindjárt jobban érzi magát az ember, hogy talál olyan hozzáértő személyt, akinek van tapasztalata a pellet fűtés területén. Fontosak az apró információk, hiszen minden leendő pelletet felhasználó ember, vagy vállalkozás, szeretné, ha a beépített gépészet jól és hibamentesen működne. Cégem 3 éve forgalmaz pelletet először ipari jelleget értékesítettünk, és mára már raktárkészletől értékesítünk lakosság számára is jó minőségű pelleteket. Az évek alatt sokféle tapasztalatot hallottam, ezt most nem fogom egyessével leírni, de látható lesz máris Ön számára, milyen trend felé fordul a lakossági pellet vásárlás.
Három-féle tapasztalatom van összességében.

Az első, hogy agripelletről áll át a felhasználó olcsóbb típusú fenyő pelletre. Az agripelletről tudni kell, hogy nagyon sok a hamu tartalma, és a kisebb rendszerek egyszerűen nem erre vannak gyártva. Hiába olcsó az alapanyag, a hamu miatti vesződést állandó takarítást semmiképpen sem szabad figyelmen kívük hagyni.

Ezt követi a gyenge minőségű pellet felhasználó, aki már kisebb mértékben ugyan, de szintén bosszankodik a hamu és a salak miatt. Ekkor az a hiba történik, hogy a kedvező fapellet ár erősen befolyásolja a felhasználót, de a végeredmény ismét a nem folyamatos működés.

A harmadik tapasztalt pedig az vásárló, aki már az előző két minőségen keresztülment, végig vitt minimum egy fűtési szezont, és rájött saját kárán, hogy a legjobban a minőségi pellettel jár.

Természetesen próbálkozni kell és lehet is, de javasolt inkább a jó minőség vásárlása, mert azzal eléri a drága pellet fűtési rendszer hasznát, azaz folyamatos működés lesz elakadás nélkül.

Mi figyelembe vesszük a pelletek minőségét, és nem is ajánlunk kicsi vagy kisebb pellet kazánokba gyenge minőségű olcsó tüzelőanyagot.

OldaltérképBorovi fűrészáruKapcsolatBorovi szélezett fűrészáruLucfenyő fűrészáruEladó faipari gépekTölgy fűrészáruAblakfrízAjtófrízPellet ár SzerszámélezésBükk fűrészáruTáblásított fenyőSzalagfűrészCsiszológépGyalugépFelsőmaróMarógépFaipari porelszívó eladóLapszbászgépBrikettáló KörfűrészFúrógépFenyő fűrészáru, gerenda árakFAANYAG ÁRAK, ÁRLISTAÁllásajánlatBorovi lambéria alapanyagPelletÉlzáróFabrikettFaanyagTáblásított fenyő árakTáblásított boroviDeszka árTetőcentrumTetőszerkezetSzélezetlen deszkaPallóDeszkaFaáruEgyengető gyalugépFenyő deszkaFabrikett használataFabrikett olcsónFa brikettFabrikett árBiobrikettBorovi fenyőBoroviBorovi deszkaSzárított fenyő fűrészáruSzélezett deszkaFenyő fűrészáru nagykeresekedelemFatelepFakereskedésPellet fűtésPellet zsákPellet tüzelés rendszerekPellet nagykereskedelemFabrikett nagykereskedésPellet kazánPellet kályhaFaelgázosító kazánTüzelőanyagokPellet fűtés hátrányaPellet fűtés tapasztalatokPellet kazán működéseSárkány kazánCsomómentes borovi fenyőMűszárított borovi fenyőAsztalos faanyagokAsztalos minőségű faanyagSzárított fűrészáruAsztalos minőségű borovi fenyőFaanyag kereskedelemAdatvédelemÁszfSzalagfűrészlap fogterpesztő, hajtogatóRönkhasító szalagfűrészBérfűrészelés, rönkfeldolgozásFaanyag szárítás