Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.

u
u
Keres

Asztalosipari fűrészáru

Előfordul, hogy nehezen tud  megfelelő minőségű asztalospari fűrészárut beszerezni? Jó minőségű asztalospari fűrészárut keres? Olyan anyagot, amiknek nem csak az ára jó, hanem a minősége is? Nálunk megtalálja mindkettőt egy helyen. 
Az asztalosipari fűrészárukat jellemzően az asztalosok keresik. Ez a minőség az, amiből megfelelő készterméket tudnak gyártani, és alkalmas ipari és lakossági célú ajtók, ablakok, lépcsők, bútorok készítéséhez.
Ez a minőség sokkal jobb, mint az építőipari minőség. Egy asztalos gondosan ügyel arra, hogy a tőle megrendelt asztalosipari termékek minőségéhez és rendeltetéséhez a leginkább megfelelő fűrészárut válassza ki és dolgozza fel. Ezek a termékek általában műszárított faanyagok. Ezeket a fűrészárukat külön kezelik a fűrészüzemekben, először levegőn szárítják, majd ezt követően szárítókamrákba helyezik el. Itt mesterséges körülmények között fokozatosan elvonják a fában lévő vizet, és ezután már száraz faanyagot vesznek ki a szárítókamrából. A asztalosopari fűrészáruk jellemzően száríott fűrészáruk, ez nagyon fontos, mert csak szárazon lehetséges a fát szépén megmunkálni. 

Asztalosipari alapanyagok

A Juhos és Juhos Kft. célja évek óta olyan asztalosipari alapanyagok forgalmazása, amelyek megfelelnek az asztalos szakmában elvárt minőségnek és árban pedig versenyképes alapanyagok legyenek. Ígyekszünk szakmailag átgondolt javaslatot tenni asztalos partnereinkek és törekszünk arra, hogy az asztalosoknak olyan minőséget kínáljunk amivel jól járnak -nem csak árban - és megrendelőik elégedettek lesznek.

Asztalosipari alapanyagok nagy általánosságban a következők:
  • furnérok
  • ajtófrízek, ablakfrízek
  • fűrészáruk, ezen belül tölgy, bükk, kőris, borovi, lucfenyő, vörösfenyő, meranti, akác
  • bútorlapok
  • rétegelt lemezek
OldaltérképBorovi fűrészáruKapcsolatBorovi szélezett fűrészáruLucfenyő fűrészáruEladó faipari gépekTölgy fűrészáruAblakfrízAjtófrízPellet ár SzerszámélezésBükk fűrészáruTáblásított fenyőSzalagfűrészCsiszológépGyalugépFelsőmaróMarógépFaipari porelszívó eladóLapszbászgépBrikettáló KörfűrészFúrógépFenyő fűrészáru, gerenda árakFAANYAG ÁRAK, ÁRLISTAÁllásajánlatBorovi lambéria alapanyagPelletÉlzáróFabrikettFaanyagTáblásított fenyő árakTáblásított boroviDeszka árTetőcentrumTetőszerkezetSzélezetlen deszkaPallóDeszkaFaáruEgyengető gyalugépFenyő deszkaFabrikett használataFabrikett olcsónFa brikettFabrikett árBiobrikettBorovi fenyőBoroviBorovi deszkaSzárított fenyő fűrészáruSzélezett deszkaFenyő fűrészáru nagykeresekedelemFatelepFakereskedésPellet fűtésPellet zsákPellet tüzelés rendszerekPellet nagykereskedelemFabrikett nagykereskedésPellet kazánPellet kályhaFaelgázosító kazánTüzelőanyagokPellet fűtés hátrányaPellet fűtés tapasztalatokPellet kazán működéseSárkány kazánCsomómentes borovi fenyőMűszárított borovi fenyőAsztalos faanyagokAsztalos minőségű faanyagSzárított fűrészáruAsztalos minőségű borovi fenyőFaanyag kereskedelemAdatvédelemÁszfSzalagfűrészlap fogterpesztő, hajtogatóRönkhasító szalagfűrészBérfűrészelés, rönkfeldolgozásFaanyag szárítás