Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.

u
u
Keres

Pellet kályha

Tisztelt Látogató, ezen az oldalunkon Ön néhány pellet kályha bemutatását olvashatja el, és tájékozódhat a pellet kályha árakról és működésükről is. Cégünk az MCZ olasz gyár három legkedveltebb pellet kályháját mutatja be.  Pár gondolat az olasz gyárról. AZ MCZ gyár észak olaszországban Vigonovo városban 250.000m2-es gyárában, 300 munkatársal készíti és értékesíti az egész világon termékeit. Értékesítési mennyiségében megelőzi versenytársát az Edilkamint. Termékeik jó minőségűek és esztétikusak.

Légfűtéses mobil pellet kályhák, és a működésük:

Az MCZ gyár termékeiből bemutatjuk Önnek a mobil légfűtéses pellet kályhákat, ezek közül is a SUITE, a CLUB, és a MUSA névre hallgató modelleket. Működésüket termosztát vezérli, vagy akár mobiltelefonról is lehet szabályozni. Nagy előnye, hogy egy kéményhez csatlakoztatva bármikor és bárhová tehetjük, nem kell radiátorok kiépítéséről gondoskodni. Ezekhez a készülékekhez távirányító tartozik és mobil termosztát is. Így a szoba fűtése viszonylag gyorsan kiépíthető. A kályha belső acélszerkezetére épül fel a külső kerámia díszítés, mely több színben is rendelhető.

Ezekehez a kis teljesítményű kályhákhoz mindenképpen a jobb minőségű pellet ( ENplus A1 ) használatát javasoljuk, mert a fűtési rendszere és kialakítása miatt nem képes a gyengébb, nagyobb hamu és salaktartalmú pellet folyamatos égetésére. Gyengébb pellet esetén nem lesz folyamatos a fűtés, állandóan visszatérő üzemi leállásra kell készülni. Valamint sűrű takarításra.

Suite pellet kályha légfűtéses kivitelben.Club pellet kályha légfűtéses kivitelben.Musa pellet kályha légfűtéses kivitelben.
Pellet kályhaSuiteClubMusa
Tüzelőanyagpelletpelletpellet
Névleges teljesítmény10.10kw
10.10kw
10.10kw
Hatásfok 90.30%90.30%90.30%
Tartály kapacitás42 liter42 liter42 liter
Óránkénti fogyasztás maximumon2,20kg/ óra2,20kg/ óra2,20kg/ óra
Óránkénti fogyasztás minimumon0,7kg / óra0,7kg / óra0,7kg / óra
Fűthető terület248m3248m3248m3
Füstcső csonk átmérő80mm80mm80mm
Súly160kg160kg142kg
Ajánlott huzatrendszer10-0.10 Pa-mbar10-0.10 Pa-mbar10-0.10 Pa-mbar
Füstgáz hőmérséklet180ºC180ºC180ºC
Futásidő minimumon39 h39 h39 h
Futásidő maximumon13 h13 h
13 h
Tartály kapacitás8.00 g/s8.00 g/s8.00 g/s
Pellet kályha árak
 Bruttó 856.447Ft Bruttó 856.447Ft Bruttó 776.468Ft

Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön telefonszáma:
Irányítószám, város neve:  
Dokumentum feltöltése:
Az Ön üzenete:
 
OldaltérképBorovi fűrészáruKapcsolatBorovi szélezett fűrészáruLucfenyő fűrészáruEladó faipari gépekTölgy fűrészáruAblakfrízAjtófrízPellet ár SzerszámélezésBükk fűrészáruTáblásított fenyőSzalagfűrészCsiszológépGyalugépFelsőmaróMarógépFaipari porelszívó eladóLapszbászgépBrikettáló KörfűrészFúrógépFenyő fűrészáru, gerenda árakFAANYAG ÁRAK, ÁRLISTAÁllásajánlatBorovi lambéria alapanyagPelletÉlzáróFabrikettFaanyagTáblásított fenyő árakTáblásított boroviDeszka árTetőcentrumTetőszerkezetSzélezetlen deszkaPallóDeszkaFaáruEgyengető gyalugépFenyő deszkaFabrikett használataFabrikett olcsónFa brikettFabrikett árBiobrikettBorovi fenyőBoroviBorovi deszkaSzárított fenyő fűrészáruSzélezett deszkaFenyő fűrészáru nagykeresekedelemFatelepFakereskedésPellet fűtésPellet zsákPellet tüzelés rendszerekPellet nagykereskedelemFabrikett nagykereskedésPellet kazánPellet kályhaFaelgázosító kazánTüzelőanyagokPellet fűtés hátrányaPellet fűtés tapasztalatokPellet kazán működéseSárkány kazánCsomómentes borovi fenyőMűszárított borovi fenyőAsztalos faanyagokAsztalos minőségű faanyagSzárított fűrészáruAsztalos minőségű borovi fenyőFaanyag kereskedelemAdatvédelemÁszfSzalagfűrészlap fogterpesztő, hajtogatóRönkhasító szalagfűrészBérfűrészelés, rönkfeldolgozásFaanyag szárítás