Ne feledkezzen meg feliratkozni, ha értesülni szeretne jövőbeli kedvezményekről, akciókról.

u
u
Keres

Szárított fűrészáru

Az asztalosok a szárított fűrészárut keresik elsősorban. Hogy miért, mert szeretnék elkerülni a beépítés utáni garanciális javításokat, illetve a termék kicserélését. Igen, sajnos ez van ha a fűrészáru nem megfelelően van szárítva.
A szárított fűrészárut általában 10%-ig szárítják mesterséges körülmények között. Ezt szárítókamrákban lehet elérni, erre speciálisan kialakított körülményben. A fát száríthatjuk temrészetes úton is, de az lassú és kiszámíthatatlan lesz, valamint nem lehet elérni vele a 10% vagy esetleg az alatti nedvességet.

 

Műszárított borovi fenyő

Ez a faanyag nagyon kedvelt az asztalos iparosok között. Jól megmunkálható, szép színű faanyag, melyet elsősorban műszárítva vásárolnak. Ennek a faanyagnak a műszárítása egyszerű, ha van megfelelő technológia erre a feladatra. Ehhez speciális faanyag szárítókamrák vannak, melyek fűthetőek és megfelelő páratartalmat képesek tartani a kamrán belül.
Szárítás után műszárított faanyag lesz, mert mesterséges úton lesz leszárítva a borovi fenyő.
OldaltérképBorovi fűrészáruKapcsolatBorovi szélezett fűrészáruLucfenyő fűrészáruEladó faipari gépekTölgy fűrészáruAblakfrízAjtófrízPellet ár SzerszámélezésBükk fűrészáruTáblásított fenyőSzalagfűrészCsiszológépGyalugépFelsőmaróMarógépFaipari porelszívó eladóLapszbászgépBrikettáló KörfűrészFúrógépFenyő fűrészáru, gerenda árakFAANYAG ÁRAK, ÁRLISTAÁllásajánlatBorovi lambéria alapanyagPelletÉlzáróFabrikettFaanyagTáblásított fenyő árakTáblásított boroviDeszka árTetőcentrumTetőszerkezetSzélezetlen deszkaPallóDeszkaFaáruEgyengető gyalugépFenyő deszkaFabrikett használataFabrikett olcsónFa brikettFabrikett árBiobrikettBorovi fenyőBoroviBorovi deszkaSzárított fenyő fűrészáruSzélezett deszkaFenyő fűrészáru nagykeresekedelemFatelepFakereskedésPellet fűtésPellet zsákPellet tüzelés rendszerekPellet nagykereskedelemFabrikett nagykereskedésPellet kazánPellet kályhaFaelgázosító kazánTüzelőanyagokPellet fűtés hátrányaPellet fűtés tapasztalatokPellet kazán működéseSárkány kazánCsomómentes borovi fenyőMűszárított borovi fenyőAsztalos faanyagokAsztalos minőségű faanyagSzárított fűrészáruAsztalos minőségű borovi fenyőFaanyag kereskedelemAdatvédelemÁszfSzalagfűrészlap fogterpesztő, hajtogatóRönkhasító szalagfűrészBérfűrészelés, rönkfeldolgozásFaanyag szárítás